“Koen Wauters stapt naar VTM met duidelijke vraag”

0
“Koen Wauters stapt naar VTM met duidelijke vraag”
Foto: VTM

Koen Wauters presenteert nog altijd met veel plezier de grote shows bij VTM, toch stapte Koen met een duidelijke vraag naar zijn bazen bij de commerciële zender…

Koen Wauters houdt vooral van wat afwisseling bij zijn televisiewerk. Met veel trots blikt Koen terug op één programma dat hij maakte voor VTM…

“Ik ben zeer trots op de twee seizoenen van Over winnaars die we gemaakt hebben, waarin ik vier mensen met een fysieke beperking telkens een fysieke uitdaging voorschotelde.” Al droomt Koen ook van een ander soort programma…

“En ik roep al eventjes, en steeds luider, hoe hard ik live tv mis zoals Kriebels of Binnen zonder bellen”, geeft Koen Wauters toe in een gesprek met De Morgen. Waarom blijven die programma’s altijd hangen bij Koen?

“Daarin kwam alles samen: ik mocht live presenteren, zingen, dansen en ronduit onnozel doen. Heerlijk”, geeft Koen Wauters toe in De Morgen dat hij al meermaals liet vallen bij zijn bazen wat voor programma’s hij graag nog eens wil maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven