Gert Verhulst: “we krijgen er ongelofelijk veel stress door”

0
Gert Verhulst: “we krijgen er ongelofelijk veel stress door”
DPG Media

Gert Verhulst blikt met nostalgische blik terug op het verleden. Was vroeger alles beter? Ongetwijfeld niet, geeft Gert Verhulst toe. Al was het vroeger wel allemaal eenvoudiger. Gert formuleert het als volgt…

“Vroeger was alles wel veel eenvoudiger, we waren veel minder geïnformeerd en wisten minder. En dat zorgde voor rust. Een moord of een overval in Mexico bereikt ons nu binnen de vijf minuten. Maar wat hebben we daaraan?” vertelt Gert Verhulst in Primo. En dan wil de Studio 100-baas toch één ding duidelijk maken…

“Een orkaan in Indonesië? Dat is erg voor die mensen, maar op ons leven, hier in Vlaanderen, heeft dat weinig impact.” Gert Verhulst trekt een duidelijke conclusie…

“Er zijn nog nooit zo weinig mensen om het leven gekomen door natuurrampen als nu, er is nog nooit zo weinig hongersnood in de wereld geweest als nu… En toch hebben we het gevoel dat het allemaal veel slechter gaat.” De reden is duidelijk…

Door sociale media en onze smartphone zijn we overal van alles meteen op de hoogte. En hoe handig ze ook zijn: “Al die innovaties bezorgen ons nodeloos veel stress”, besluit Gert Verhulst in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven