Goed nieuws voor kijkers van Thuis: “eindelijk”

0
Goed nieuws voor kijkers van Thuis: “eindelijk”
Foto: VRT

De kijkers van Thuis moesten een bittere pil slikken toen de seizoensfinale van hun favoriete tv-serie heel wat vroeger viel dan verwacht door de start van het EK-voetbal. Maar nu valt er ook goed nieuws te rapen voor de Thuis-kijkers…

Zo brengt Het Laatste Nieuws dat het nieuwe seizoen van Thuis al van start gaat op maandag 2 september. Voor we het weten kunnen opnieuw de belevenissen van onze favoriete personages volgen. Al moet er wel één punt van kritiek geuit worden.

De reacties op de seizoensfinale was allesbehalve positief. De teneur was dat de laatste aflevering van Thuis best wel saai was. Hadden de makers al hun kruit al verschoten bij de spectaculaire midseasonfinale? Toch lijkt één ding duidelijk…

De echte fans van Thuis zitten vanaf 2 september ongetwijfeld weer op het puntje van hun stoel om antwoorden te krijgen op alle vragen die de seizoensfinale openliet…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven