Familie-actrice Charlotte Sieben: “ik wil mezelf niet met die persoon vergelijken”

0
Familie-actrice Charlotte Sieben: “ik wil mezelf niet met die persoon vergelijken”
Foto: VTM

Charlotte Sieben zien we dagelijks aan het werk als ‘Louise’ in Familie. Maar hoe vatbaar is de actrice voor de ‘perfecte plaatjes’ die sociale media ons voorschotelen?

De Familie-actrice geeft in gesprek met Flair toe dat ze daar vroeger vatbaarder voor was dan nu. “Ik kan nog steeds echt iemand bewonderen op sociale media, maar ik trek het minder naar mezelf toe door me niet te vergelijken met die persoon”, verduidelijkt Charlotte Sieben. Wat voor foto’s deelt Charlotte zelf op Instagram?

“Ik denk heel weinig na over wat ik post. Ook omdat ik weinig foto’s van mezelf online gooi. Ik zal die ook nooit bewerken om puistjes of wallen weg te werken. Al ga ik ook weer niet mijn allermottigste foto’s online zetten”, durft Charlotte Sieben toegeven. Krijgt de actrice soms negatieve reacties op sociale media?

“Ongetwijfeld, maar ik lees commentaren onder interviews niet. Verder heb ik geluk met mijn volgers, die zijn heel lief!” benadrukt Familie-actrice Charlotte Sieben in gesprek met Flair. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven