Problemen voor Laura Lieckens uit Blind Getrouwd: “hij huilt de hele tijd”

0
Problemen voor Laura Lieckens uit Blind Getrouwd: “hij huilt de hele tijd”
Foto: VTM

Laura Lieckens kennen we allemaal nog van haar deelname aan Blind Getrouwd. Haar huwelijk toen overleefde het niet, maar ondertussen vond Laura wel opnieuw het geluk in de liefde én werd ze zelfs mama. Al maakte Laura zich zorgen om zoontje Eben…

Op haar Instagram Stories toont Laura zich bezorgd om haar zoontje: “Eben zijn eerste opvang is onverwacht gesloten toen hij 10 maanden was.” En daardoor volgde er een lange tijd van onzekerheid…

“Pas toen hij 1 jaar was, hadden wij een andere opvang”, vervolgt Laura uit Blind Getrouwd haar verhaal op haar sociale media. “Een heel goede opvang trouwens!” Toch bleek die periode té hectisch voor de gevoelige Eben. Met de nodige gevolgen…

“Nu heeft hij al tien maanden verlatingsangst. Dat gaat gepaard met veel tranen en vastklampen als gevolg”, verduidelijkt Laura waarom ze zich zorgen maakt om haar zoontje. Al ziet ze één lichtpuntje…

Gelukkig ebt de verlatingsangst van Eben telkens weg na een vijftal minuutjes, maar toch polst Laura bij haar volgers om tips. Zelf probeert ze het aan te pakken door Eben te vertellen dat mama moet werken en dat hij mag gaan spelen met andere kindjes. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven