Relatiebreuk voor Julia Boschman van K3?

0
Relatiebreuk voor Julia Boschman van K3?
Julia Boschman

Heeft Julia Boschman van K3 gebroken met haar jeugdliefde Ben? Eén opvallend moment zorgt nu voor het nodige gespeculeer over de relatie van Julia…

De aanwezigen – en vooral áfwezigen – op het huwelijksfeest van Hanne Verbruggen blijven voor beroering zorgen bij de K3-fans. Niet alleen Marthe De Pillecyn was afwezig, maar ook Ben, de vriend van Julia die we leerden kennen tijdens K2 Zoekt K3. Zijn Julia en Ben uit elkaar? Eén ding is duidelijk…

Julia trok naar het huwelijksfeest van haar collega aan de zijde van K3-danser en choreograaf Antar Latifine, lezen we in Dag Allemaal. Ben was nergens te bespeuren op het feest. Agendaproblemen zoals Marthe, of was er meer aan de hand? Er is immers nog een ander moment dat voor ophef zorgde…

Ook tijdens de première van De 3 Biggetjes tekende Ben niet present. Bovendien blijft het op de Nederlandse roddelkanalen gaan over de vele affaires van Julia Boschman. Er worden nog méér namen aan het rijtje veroveringen van Julia toegevoegd.

De veelbesproken ‘hotel-affaire’ van Julia met Metejoor zorgde al voor ophef, maar nu wordt op de Nederlandse roddelkanalen ook beweerd dat Julia tijdens ‘De 3 Biggetjes’ al avontuurtjes had met zowel Gio Kemper als Louis Thyssen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven