Hoeveel verdient Jacotte Brokken?

0
Hoeveel verdient Jacotte Brokken?
Foto: Vipnieuws.be

Hoeveel verdient Jacotte Brokken? De weervrouw geeft toe dat ze zich sinds kort laat vertegenwoordigen door een manager en dat ze sindsdien een pak meer verdient. Eén ding is duidelijk…

Jacotte Brokken zette zichzelf volledig op de kaart als nieuwe weervrouw bij de VRT, maar haar deelname aan De Slimste Mens deed haar populariteit en bekendheid alleen maar toenemen. Voor prijsonderhandelingen heeft Jacotte ondertussen een manager onder de arm genomen…

Jacotte Brokken werkt als zelfstandige en onderhandelde lange tijd zelf over haar loon, maar bij die onderhandelingen viel telkens één ding op…

“Ik zei dan een bedrag en dan zeiden ze meteen dat het goed was. Toen dacht ik meteen ‘dat was te snel’. Ik had meer kunnen vragen”, geeft Jacotte Brokken toe in een podcast van GoPlay. Jacotte vond die onderhandelingen telkens ‘vreselijk’ en besloot een manager in te huren. Met verregaande gevolgen…

“Hij vraagt ontzettend andere bedragen dan ik. Ik heb nu geleerd hoeveel meer ik mag vragen. Dat is drie, vier, vijf keer meer dan ik ervoor vroeg”, onthult Jacotte Brokken bij GoPlay. Al hangt er ook nog een ander voordeel aan vast dan louter het financiële…

Een manager die alles voor je regels is gewoon ook heel erg handig, benadrukt Jacotte Brokken. “Het is een zorg in mijn hoofd dat verdwijnt”, aldus de VRT-weervrouw in een podcast van GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven