Niels Destadsbader: “ze spelen dat nummer op begrafenissen”

0
Niels Destadsbader: “ze spelen dat nummer op begrafenissen”
Foto: Peter De Smedt

Niels Destadsbader onthult in Flair welk nummer zijn absolute lievelingsnummer is en vertelt ook iets bijzonders over zijn eigen muziek.

Flair polst bij de zanger naar zijn ‘allerlievelingslied’: “Als de muren konden praten van Will Tura. Ik wou dat ik dat zelf had geschreven, want die tekst is zo ongelooflijk mooi”, klinkt het bij Niels Destadsbader. Ook met zijn eigen muziek hoopt Niels iets speciaals te kunnen betekenen voor de mensen. En dat blijkt ook zo te zijn…

“Ik hoop mensen toch wat te kunnen inspireren. Ik vind het een groot compliment als je een nummer van mij oplegt en er superblij van wordt.” Al is er ook één nummer dat vaak op erg droevige momenten gespeeld wordt…

“Tegelijkertijd spelen mensen “Hey pa” op begrafenissen en dat is een even mooi compliment, want ze halen er steun en troost uit”, vertelt Niels Destadsbader in Flair. Andere fans maken dan weer een totaal andere keuze…

“Sommige fans laten zelfs een zinnetje uit een liedje tatoeëren, dat is toch geweldig”, klinkt het enthousiast bij Niels Destadsbader in gesprek met Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven