Echtgenote Gert Verhulst: “we beleven een prachtig liefdesverhaal”

0
Echtgenote Gert Verhulst: “we beleven een prachtig liefdesverhaal”
Foto: VTM

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn twee handen op één buik. Nog steeds beleven ze een prachtig liefdesverhaal. En dat wordt ook bevestigt door Ellen…

“Gert is niet zo’n goeie prater, maar toch: dat je communiceert met elkaar. En dicht bij jezelf blijft. En lacht. En elkaar alles gunt. En elkaar ruimte geeft, maar toch ook voldoende qualitytime inlast met twee”, onthult Ellen in Het Laatste Nieuws wat het geheim is van hun relatie.

“Gewoon eens samen op pad gaan en achteraf zeggen: ‘Dat was leuk’.” Al is er nog een ander iets dat hen bindt, geeft Ellen toe…

“Gert en ik hebben over veel dingen dezelfde visie, dat helpt. De liefde is voor ons niet moeilijk. Ik vind het moeilijker om er woorden aan te geven dan om het te beleven”, verduidelijkt Ellen in Het Laatste Nieuws. Al moet de echtgenote van Gert Verhulst één ding toegeven…

“En natuurlijk zijn er wel eens fases dat het minder gaat, maar dat komt altijd goed, zolang we maar praten. Of soms ook net niet. Soms weet ik gewoon: nu laat ik hem beter met rust. En dan komt het er de volgende dag wel uit”, verduidelijkt Ellen Callebout in Het Laatste Nieuws over haar huwelijk met Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven