Candice uit Blind Getrouwd: “ik voelde me heel vaak eenzaam”

0
Candice uit Blind Getrouwd: “ik voelde me heel vaak eenzaam”
Foto: DPG Media

Nog voor Candice Martens bekend zou worden dankzij Blind Getrouwd, worstelde Candice met een depressie en burn-out. Hoe ging Candice daarmee om?

Candice was in die periode vrijgezel en geeft in Dag Allemaal toe dat ze zich vaak eenzaam voelde: “Maar ik besefte dat het niet verstandig was om op dat moment iemand te leren kennen”, vertelt Candice uit Blind Getrouwd in Dag Allemaal. Eén iets was op dat moment belangrijker…

“Ik wilde eerst zélf uit die put klimmen, voor daten was er geen ruimte”, verduidelijkt Candice Martens in Dag Allemaal. “Maar toen ik me weer wat beter voelde, wist ik niet zo goed meer hoe ik dat moest aanpakken.” En toen besloot een vriendin haar in te schrijven voor Blind Getrouwd. Een goed idee?

“Uiteraard wilde ik graag iemand leren kennen, maar doorheen het traject ontdekte ik vooral veel over mezélf”, verduidelijkt Candice in Dag Allemaal. Al was Candice wel met een duidelijke boodschap naar VTM gestapt…

Tijdens Blind Getrouwd kwam de donkere periode waarin Candice worstelde met een depressie en burn-out nooit aan bod. “Ik had aangegeven dat ik hiermee geworsteld had, maar dat ik dat liever niet wilde bespreken op tv. Gelukkig had VTM daar respect voor, daar ben ik de makers dankbaar voor”, benadrukt Candice Martens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven