Twijfels bij Staf Coppens: “ik haat sommige stukken van mezelf”

0
Twijfels bij Staf Coppens: “ik haat sommige stukken van mezelf”
Foto: Staf Coppens

Staf Coppens kennen we allemaal van de zotste programma’s met zijn broer Mathias. Maar hoe ijdel is Staf als televisiegezicht? En dan komt Staf met een heel eerlijk antwoord..

Flair polst bij Staf Coppens hoe hij naar self-love kijkt. Heeft Staf veel zelfliefde? “Ik vind het enorm belangrijk, want je kan pas iemand anders graag zien als je jezelf graag ziet”, benadrukt de presentator. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan…

“Ik haat sommige stukken aan mezelf, maar ik probeer wel altijd de beste versie van mezelf te zijn en me neer te leggen bij mijn minpuntjes”, benadrukt Staf Coppens in gesprek met Flair. Maar dan moet Staf één iets toegeven…

“De ene dag gaat dat natuurlijk beter dan de andere, maar dat is heel menselijk”, benadrukt Staf Coppens in Flair. Zo geeft Staf toe dat hij het enorm moeilijk had toen hij op amper 35-jarige leeftijd zijn haar verloor…

“Ik vond het moeilijk toen ik kaal werd. Ik was pas vijfendertig en vond dat heel spijtig. Maar ik legde me daarbij neer”, klinkt het eerlijk bij Staf Coppens in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven