Camille vreest voor problemen: “dat is gevaarlijk”

0
Camille vreest voor problemen: “dat is gevaarlijk”
Foto: VRT

Camille Dhont lijkt altijd zelfverzekerd in het leven te staan. Maar hoe voelt Camille zich écht? De zingende actrice formuleert het als volgt…

“Dat gaat met ups en downs”, geeft Camille toe in Flair. “Ik voel me ook niet elke dag fantastisch en ik ben ook soms niet tevreden met wat ik in de spiegel zie.” Camille wil daar één iets aan toevoegen…

“Toch zal ik net als Milo dit niet snel laten blijken aan de buitenwereld. Pas als ik op m’n eentje op mijn kamer ben, zal ik me kwetsbaar opstellen”, klinkt het bij Camille. Hoe belangrijk is het ‘perfecte plaatje’ daarbij, dat zo vaak geportretteerd wordt op sociale media?

Onbewust speelt dat wel mee, geeft Camille toe in Flair. “Ik merk dat als ik op sociale media kijk dat ik bij foto’s van anderen denk: amai, die heeft een perfect leven! Dat is gevaarlijk!” beseft ook Camille. En dan heeft de zangeres een duidelijke tip voor haar fans…

“Ik denk dat het echt een gouden tip is voor iedereen om op tijd eens die smartphone weg te leggen en een pauze te nemen van al die apps.” Want dan wil Camille er toch nog één belangrijke levensles aan toevoegen…

“Het echte leven speelt zich af voor je neus en niet op dat schermpje, dat besef ik maar al te goed”, klinkt de goede raad van Camille in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven