Verrassend nieuws over Jens Dendoncker: “het is iets totaal anders”

0
Verrassend nieuws over Jens Dendoncker: “het is iets totaal anders”
Foto: VTM

Jens Dendoncker heeft met ‘Ik mag er niet aan denken’ zijn eigen biografie op de markt gehad waarin de presentator het heeft over zijn worsteling met depressies en epilepsie. Vanwaar die opmerkelijke titel?

“Mensen zeggen dat meestal in de hypothetische zin: ik mag er niet aan denken dat dit zou gebeuren. Wel bij mij is er wélal heel veel gebeurd, dus ik vond het wel een toepasselijke en tegelijkertijd grappige titel”, verduidelijkt Jens Dendoncker in Flair. Jens ontkent dat het schrijven van het boek een therapeutisch effect had.

“Nee. Wat in het boek staat, moest bij mij al verwerkt zijn voor ik het neer kon schrijven”, benadrukt Jens Dendoncker in Flair. Al maakte dat het schrijfproces daarom niet eenvoudiger…

“Dat maakte het niet makkelijker om te schrijven, want ik heb lang geploeterd”, geeft Jens Dendoncker toe in Flair. Het is natuurlijk iets helemaal anders dan wat hij in comedy doet. Toch is dat ook een voordeel…

Lezers zullen Jens Dendoncker via het boek op een heel andere manier leren kennen: “Dat denk ik wel. Het boek geeft een heel persoonlijke inkijk in mijn leven. Daar heb ik de ruimte niet voor om dit op tv te tonen en dat snap ik ook perfect. Het is iets totaal anders dan wat je van mij gewend bent”, onthult Jens Dendoncker in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven