Zorgen voor Familie-actrice Annie Geeraerts: “plots ben je 30 jaar ouder”

0
Zorgen voor Familie-actrice Annie Geeraerts: “plots ben je 30 jaar ouder”
Foto: DPG Media

Dankzij Familie kent iedereen Annie Geeraerts als ‘de bomma’, maar in het echte leven heeft de actrice slechts één kleinkind. En die kleinzoon spreekt zijn grootmoeder niet aan met ‘bomma’. Hoe dan wel?

Annie Geeraerts wordt door de cast en crew van Familie op handen gedragen, maar ook in het echte leven speelt familie een belangrijke rol in haar leven. Al heeft de actrice wel maar één kleinkind…

“Ik heb slechts één kleinkind, maar mijn kleinzoon is inmiddels al 30 jaar en is vlak voor de jaarwisseling getrouwd. Hij noemt mij trouwens niet bomma maar moeke”, onthult Annie Geeraerts in een openhartig gesprek met Primo. Komen er ooit achterkleinkinderen?

“Of ik ooit overgrootmoeder ga worden? Dat weet ik niet. Ik heb zelfs lange tijd gedacht dat ik nooit grootmoeder zou worden”, geeft de Familie-actrice toe in Primo. Maar dan komt Annie Geeraerts met een verrassende uitspraak…

“Maar je knippert een paar keer met je ogen, en plots ben je 30 jaar ouder”, benadrukt Annie Geeraerts in Primo hoe snel het leven voorbij gevlogen is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven