Hoe belandde Cyra Gwynth bij Familie?

0
Hoe belandde Cyra Gwynth bij Familie?
Foto: VTM

Cyra Gwynth wist zich in korte tijd in de harten van de Familie-kijkers te nestelen als ‘Yoko’. Maar hoe kwamen de makers van Familie bij de jonge actrice terecht?

“Dit is mijn eerste echte acteerrol”, vertelt Cyra Gwynth in Flair. “Ik ben altijd al heel creatief geweest. Zo vond ik het als klein meisje al tof om op een podium te staan of te poseren voor foto’s.” En dan werd één ding al snel duidelijk…

“Hoe meer ik voor de camera stond, hoe meer ik besefte dat ik eigenlijk actrice wilde worden”, onthult Cyra Gwynth in Flair. Hoe kwamen de makers van Familie net bij haar terecht om de rol van ‘Yoko’ in te vullen?

“Ik heb een profiel bij een castingbureau waardoor ik al in verschillende reclamespotjes meespeelde”, verduidelijkt de jonge actrice in Flair. En de Familie-makers viel meteen één iets op aan dat profiel…

“Zo ontdekte de productie van “Familie” mijn profiel, want ze zochten voor Yoko iemand die perfect aan mijn beschrijving voldeed”, verduidelijkt Cyra Gwynth in Flair over hoe ze bij Familie belandde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven