Verrassend nieuws voor Charlotte Sieben uit Familie: “ik word erover aangesproken”

0
Verrassend nieuws voor Charlotte Sieben uit Familie: “ik word erover aangesproken”
Foto: Vipnieuws.be

Charlotte Sieben is een vertrouwd gezicht voor de Familie-kijkers. De jonge actrice kruipt ondertussen al enkele jaren in de huid van Louise Van den Bossche. En Charlotte ontdekte verrassend nieuws…

Vroeger had Familie een wat oubollig imago, lezen we in Flair, maar nu probeert de VTM-serie alsmaar meer de jongeren aan te spreken. En dan kwam Charlotte Sieben tot een verrassende vaststelling toen ze de cast van Familie vervoegde…

“Ik word echt vaak door jongeren aangesproken over “Familie”. Ik schrik er eerlijk gezegd ook soms van hoeveel jongeren kijken”, geeft Charlotte Sieben toe in het gesprek met Flair. “Maar ik ben daar echt heel dankbaar voor.” Waarom spreekt Familie jongeren zo hard aan?

“Het is ook een heel toegankelijke serie”, verduidelijkt de Familie-actrice het succes van de VTM-reeks bij jongeren. Ook inhoudelijk worden er duidelijke keuzes gemaakt…

“Het haalt veel onderwerpen aan, maar tegelijkertijd kan je na je werkdag of tijdens je pauze kijken. Jongeren kijken niet graag naar hele lange soaps en dit heeft de perfecte lengte”, verduidelijkt Charlotte Sieben in Flair waarom Familie nu ook bij jongeren zo’n succes is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven