Candice uit Blind Getrouwd in tranen: “ik heb hier altijd over gezwegen”

0
Candice uit Blind Getrouwd in tranen: “ik heb hier altijd over gezwegen”
Foto: DPG Media

Candice Martens kennen we allemaal nog van haar deelname aan Blind Getrouwd. Maar nu blijkt dat Candice een enorm zware periode achter de rug heeft. Wat was er aan de hand?

Candice onthult in Dag Allemaal dat ze ooit vocht tegen een burn-out en een depressie. Candice noemt het de moeilijkste periode uit haar leven. Al was er één voordeel…

Candice geeft in het weekblad toe dat het niet alleen de moeilijkste periode uit haar leven was, maar ook de meest leerzame. Candice formuleert het als volgt…

“Zes jaar geleden voelde ik dat er iets mis was”, steekt Candice van wal in Dag Allemaal. “Ik voelde me élke dag emotioneler worden, en op een bepaalde manier wende dat gevoel. Maar na verloop van tijd begon mijn lichaam tegen te werken. Ik werd steeds vaker ziek en had last van migraine.”

Candice geeft toe dat er in die tijd nog meer dan nu een taboe hing rond mentale problemen. “Ik kende niemand die hetzelfde meemaakte. Ik hoorde vooral vooroordelen, veel mensen dachten nog dat burn-out een verzinsel was. Uiteindelijk hield ik het taboe zelf mee in stand, want ik zweeg erover. Nu pas voel ik me klaar om mijn ervaring te delen”, klinkt het bij Candice uit Blind Getrouwd in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven