Prachtig nieuws voor Jasmijn Van Hoof uit Familie: “helemaal overrompeld”

0
Prachtig nieuws voor Jasmijn Van Hoof uit Familie: “helemaal overrompeld”
Foto: VTM

Toen Jasmijn Van Hoof besloot terug te keren naar Familie zat de actrice toch met wat twijfels. Hoe zouden de kijkers reageren? De reactie was meteen duidelijk…

“Mijn inbox ontplofte echt. Ik was daar heel blij mee, want ik wist niet of de kijkers zaten te wachten op een terugkeer van Stefanie”, geeft Jasmijn Van Hoof toe in Flair. Al was de reactie van de Familie-kijkers duidelijk…

“Maar blijkbaar was iedereen in de wolken en ik was helemaal overrompeld door al die lieve berichten. Dat streelt mijn ego wel” lacht de Familie-actrice in Flair. Ook op de set werd enthousiast gereageerd…

“Iedereen was heel enthousiast en dat was hartverwarmend”, klinkt het emotioneel bij Jasmijn Van Hoof in Flair. Hoe kwamen de collega’s het nieuws te weten?

“Er wordt om de zoveel tijd een nieuwsbrief gestuurd binnen het bedrijf en daar stond in dat ik zou terugkeren. Ik wist dat niet en plots kreeg ik heel veel berichtjes van de cast en crew dat ze blij waren met het goede nieuws. Dat deed enorm deugd!” klinkt het enthousiast bij Jasmijn Van Hoof in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven