Annie Geeraerts uit Familie: “ik voelde mij daar enorm schuldig over”

0
Annie Geeraerts uit Familie: “ik voelde mij daar enorm schuldig over”
Foto: VTM

Annie Geeraerts haalt in Primo jeugdherinneringen boven en de Familie-actrice geeft toe dat er niet meteen ruimte was om bezig te zijn met mode in haar tienerjaren…

“Omdat mijn moeder onze kleren zelf maakte, had ik geen inspraak in de kleur of het ontwerp. Mooi was het wel, hoor. Maar daarom nog niet mijn smaak.” Vooral de jurk voor haar plechtige communie herinnert ‘de bomma’ uit Familie zich nog levendig…

“Zo herinner ik me dat ze voor mijn plechtige communie een soort engelenkleed met plooien gemaakt had. Ik vond het niet mooi, maar ik heb dat nooit durven zeggen.” Later leidde dat tot problemen…

“Als volwassene heb ik me er zelfs nog schuldig over gevoeld dat ik als tiener zo ondankbaar was”, geeft Annie Geeraerts stilletjes toe in Primo. Ook over de minirok die furore maakte in de jaren zestig doet de Familie-actrice een duidelijke uitspraak…

“Een échte minirok heb ik nooit gedragen. Ik was niet extreem modebewust, ook omdat er thuis weinig ruimte was voor persoonlijke voorkeuren. Ik moest tevreden zijn met wat ik kreeg”, klinkt het verontschuldigend bij Annie Geeraerts in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven