Verwittiging voor Celine Van Ouytsel: “levensgevaarlijk toestel”

0
Verwittiging voor Celine Van Ouytsel: “levensgevaarlijk toestel”
Foto: VTM

Voor een ‘Een echte job’ ging Celine Van Ouytsel aan de slag op de afdeling intensieve zorgen en brandwonden, en daar leerde de voormalige Miss België een belangrijke les…

“Ik ben toch wel voorzichtiger geworden. Ik verwittig voortdurend familie en vrienden voor mogelijke gevaren”, klinkt het bij Celine Van Ouytsel in Story. En daar werd in het begin nogal smadelijk om gedaan…

“In het begin lachten ze mij daarmee uit”, geeft de voormalige Miss België toe. Meteen besloot Celine Van Ouytsel ook in te grijpen in haar eigen keuken en een levensgevaarlijk toestel weg te doen…

“Ik heb zelf meteen mijn frietketel weggedaan, want die is echt levensgevaarlijk, en ik ben extra waakzaam voor warme dranken, kokend water en vrachtwagens in het verkeer.” Toch leerde ze ook een andere, belangrijke les…

“Tegelijkertijd sta ik ook wel met meer vertrouwen in het leven. Heel contradictorisch, maar ik heb gezien hoe mooi het is dat mensen elkaar helpen en dat je echt wel in goede handen bent hier”, verduidelijkt Celine Van Ouytsel in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven