Marie Verhulst: “heeft echt een enorme impact op mij gehad”

0
Marie Verhulst: “heeft echt een enorme impact op mij gehad”
Foto: DPG Media

Marie Verhulst zag een kinderdroom in vervulling gaan toen ze gevraagd werd om ‘Pluisje’ te spelen in de K3-musical ‘De 3 Biggetjes’. Marie was nog een kind toen het origineel draaide…

“We kwamen als kind vaak met onze ouders mee die destijds ook aan deze musical werkten, dan verstopten wij ons in de ton die twintig jaar geleden ook op het podium stond”, vertelt Marie Verhulst in Flair.

“Vandaag mocht ik daarin zitten omdat het bij de job hoort. Dat is gewoonweg ongelofelijk”, klinkt het bij Marie Verhulst na de première van de K3-musical. En dan heeft Marie één duidelijke boodschap over de musical…

“De musical heeft als kind zo’n grote impact op mij gehad, ik heb daar zoveel plezier en lol uit gehaald. Kinderen van nu dus ongetwijfeld ook, die moeten zeker komen”, benadrukt Marie Verhulst in Flair. Al is er ook een ander publiek bij wie de musical enorm zal aanslaan…

“Maar net zo goed mensen die twintig jaar geleden al naar de musical kwamen kijken en nu zelf een kindje hebben of gewoon gigantische fan zijn, mogen zich verwachten aan vernieuwde nostalgie”, verduidelijkt Marie Verhulst in Flair over de K3-musical ‘De 3 Biggetjes’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven