Echtgenote Gert Verhulst onthult geheim: “er was altijd ruzie”

0
Echtgenote Gert Verhulst onthult geheim: “er was altijd ruzie”
DPG Media

Ellen Callebout begon een relatie met Gert Verhulst toen Gerts kinderen Marie en Viktor nog erg jong waren. En dan geeft Ellen toe dat het er onstuimig aan toeging bij de Verhulstjes…

“Zolang ze nog thuis woonden: dra-ma-tisch”, vertelt Ellen over de moeilijke band die Viktor Verhulst en Marie Verhulst als broer en zus hadden. “Over alles hadden ze ambras. Een bord dat nog op de tafel stond. Een kous die rondslingerde.” Al veranderde alles na één opvallend besluit…

“Maar ze gingen uit huis en nu zijn ze de beste vrienden”, vertelt Ellen Callebout in Het Laatste Nieuws. En Ellen heeft een gelijkaardig verhaal over de relatie met haar eigen zus Kelly.

“Vaak spreken we af of bellen we. Kelly weet alles van mij”, vertelt Ellen over haar jongere zus Kelly. “Nochtans kwamen wij vroeger niet overeen. Mijn zus is vijf jaar jonger dan ik en het is niet dat ik vroeger voor haar moest zorgen, maar toch, ik moest haar vaak meenemen en dat vond ik lastig.” Eén iets veranderde ook bij de zussen alles…

“Maar de dag waarop ik alleen ben gaan wonen, is dat veranderd. We zochten weer meer contact, de vibe veranderde en nu zijn we de beste vriendinnen. Ze is, in alles, mijn klankbord. En ik het hare. Ik zou haar voor geen geld van de wereld willen missen”, trekt de echtgenote van Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws een opvallende gelijkenis tussen zichzelf en haar pluskinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven