Jacky Lafon ontkent gerucht over bedrog: “ik zweer het!”

0
Jacky Lafon ontkent gerucht over bedrog: “ik zweer het!”
Foto: DPG Media

Jacky Lafon heeft er een bewogen liefdesleven opzitten. Nadat haar huwelijk met Nest Adriaensen op de klippen liep, ging het van kwaad naar erger in het liefdesleven van de Familie-actrice. Wat liep er fout?

“Ik word heel vlug verliefd”, bekent Jacky Lafon in Dag Allemaal. “Omdat ware liefde het mooiste is wat er is.” Ondanks de vele pijnlijke relatiebreuken blijft Jacky Lafon een romantische ziel… Eén gerucht wil Jacky alvast met klem ontkennen…

“Ik heb vaak gezegd dat ik geen man meer moest hebben, dat weet ik. Mijn vorige partners waren vaak erg bezitterig en jaloers. Maar ik zweer het: ik heb nog nooit iemand bedrogen. Nooit!” benadrukt Jacky Lafon in Dag Allemaal. En dan onthult de actrice wat er fout liep in haar relaties…

“Het is dubbel: die mannen werden, denk ik, aangetrokken door mijn bekendheid. Ze dachten dat ik veel geld had. Elke keer moest ik horen dat ik maar moest betalen, want dat ik genoeg verdiende bij VTM.” Maar klopte dat wel?

“Helaas was dat niet zo. En dan was het zogezegd om te lachen, maar dat moesten ze toch geen twee keer zeggen!” benadrukt Jacky Lafon in Dag Allemaal. “Anderzijds hadden ze het er moeilijk mee dat ik voortdurend werd aangesproken en dat zij slechts ‘de vriend van’ waren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven