Problemen voor Kürt Rogiers: “hij nam zelf contact met me op”

0
Problemen voor Kürt Rogiers: “hij nam zelf contact met me op”
Foto: VTM

Kürt Rogiers klaagt een ernstige wantoestand aan op zijn sociale media. Nu werd ook de Familie-acteur slachtoffer van oplichters. Wat is er aan de hand?

“Veel zotter moet het niet worden”, zucht Kürt Rogiers op zijn Instagram Stories. De Familie-acteur deelt een opvallend bericht waar zijn fans van achterover zullen vallen…

Een vals profiel van Kürt Rogiers contacteert de fans van de acteur met een opvallende boodschap. De échte Kürt verwittigt zijn fans nu om niet in de val van deze oplichters te trappen. Het bericht is dan ook best wel opvallend te noemen…

“Ik heb persoonlijk contact met je opgenomen omdat ik soms een soort ontsnapping uit mijn drukke schema nodig heb om van tijd tot tijd mijn hoofd leeg te maken en gewoon te kletsen en te praten over andere dingen dan mijn werk”, klinkt de persoonlijke boodschap van de ‘valse’ Kürt Rogiers die fans van de acteur contacteert.

“Ik weet wat je misschien verrast zult zijn, maar ik voel gewoon de behoefte om mensen buiten mijn carrière te leren kennen en een aantal van mijn fans die hen een kans geven”, klinkt het verder in het bericht waarmee de oplichter het vertrouwen probeert te winnen van de volgers van Kürt Rogiers.

Meer dan ooit moeten we opletten met berichten en advertenties op sociale media. Al te vaak maar gaat het immers om oplichters en nepadvertenties. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven