Familie-actrice Jasmijn Van Hoof: “ik beleefde spannende avonturen”

0
Familie-actrice Jasmijn Van Hoof: “ik beleefde spannende avonturen”
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof heeft er een bewogen parcours opzitten bij Familie. Al tweemaal verdween ze (tijdelijk) uit de VTM-serie. Heeft de actrice een onrustig karakter?

“Ik was voortdurende zoekende”, geeft Jasmijn Van Hoof toe in Het Nieuwsblad. “Ik zat in Familie, vertrok, kwam weer terug en ging er nog eens uit. Ik verhuisde ook meermaals. Altijd op zoek, maar naar wat?” vraagt de actrice zich luidop af. Heeft ze dat gevoel ondertussen van zich af kunnen schudden?

“Dat gevoel is nog niet compleet verdwenen, maar het manifesteert zich veel minder dan vroeger”, verduidelijkt Jasmijn Van Hoof in Het Nieuwsblad. Een aangenaam gevoel was dat allerminst, geeft Jasmijn toe. Had haar omgeving moeten ingrijpen?

“Misschien had er iemand aan mijn mouw moeten trekken en me moeten vragen wat ik aan het doen was. Maar dat gebeurde niet.” Integendeel. Haar omgeving was net enthousiast over haar keuzes. De reden was duidelijk…

“Mijn omgeving vond het spannend dat ik avonturen beleefde”, geeft Jasmijn Van Hoof toe in Het Nieuwsblad. “Ik had altijd iets te vertellen. Maar eigenlijk snap ik het ook wel. Iemand die zoekende is moet je misschien gewoon rustig laten doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven