“Planckaerts gaan elk hun eigen weg”

0
“Planckaerts gaan elk hun eigen weg”
Foto: Groep24

De familieband blijft het allerbelangrijkste bij de Planckaerts, maar dat betekent evenmin dat ze niet elk hun eigen dromen en ambities hebben.

Zo hebben ze allemaal wel hun eigen project waar ze zich volledig in kunnen uitleven. Zo ook Christopher Timmerman, de echtgenoot van Stephanie Planckaert. Waar houdt Christopher zich mee bezig als hij niet aan het kasteel in Frankijk werkt?

“Los van de renovaties aan het kasteel in Frankrijk, heeft hij de handen vol met het verbouwen van een appartement naast zijn woning, om het te verhuren als vakantiewoning”, lezen we in Dag Allemaal. Christopher verduidelijkt in het weekblad waarom hij dat doet…

“’Dat is mijn eigen project, zoals Stephanie televisiewerk doet en mijn schoonouders en schoonbroers met een zaalshow op de planken staan.” En dan wil Christopher daar één belangrijk feit aan toevoegen…

“Ik vind het belangrijk dat we ons elk afzonderlijk kunnen ontwikkelen in wat we graag doen”, klinkt het bij Christopher, de man van Stephanie Planckaert, in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven