Jasmijn Van Hoof teleurgesteld door makers Familie: “dat frustreerde mij”

0
Jasmijn Van Hoof teleurgesteld door makers Familie: “dat frustreerde mij”
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof komt met een opvallende onthulling over haar exit bij Familie meer dan twee jaar geleden. De makers van Familie reageerden niet zoals de actrice gehoopt had…

Toen Jasmijn Van Hoof naar haar bazen bij Familie stapte om aan te kondigen dat ze wilde vertrekken uit de serie, voelde ze toch ergens twijfels in haar achterhoofd. Nam ze wel de juiste beslissing?

“Ergens hoopte ik dat ze bij Familie op hun knieën zouden vallen en me zouden smeken om te blijven”, verrast Jasmijn Van Hoof in Het Nieuwsblad. Maar de makers van Familie reageerden niet zoals verhoopt…

“De makers vonden mijn vertrek jammer, maar op een frustrerende manier – voor mij dan toch – waren ze begripvol en lief”, verduidelijkt Jasmijn Van Hoof dat de makers van Familie niet probeerden haar te overtuigen om te blijven.

“Het was mijn keuze, en ze respecteerden dat. Al lieten ze de deur wel op een kier. Godzijdank”, benadrukt Jasmijn Van Hoof in Het Nieuwsblad. Want al snel besefte Jasmijn dat ze op haar nieuwe job niet zo gelukkig was als bij Familie. 

De Familie-kijkers zijn alvast verheugd dat ‘Stefanie Coppens’ na twee jaar afwezigheid opnieuw opduikt in hun favoriete serie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven