Ongeluk op set van Familie: “dit had dramatisch kunnen aflopen”

0
Ongeluk op set van Familie: “dit had dramatisch kunnen aflopen”
Copyright: VTM

Yanni Bourguignon vertelt in Primo over een ongeluk op de set van Familie. Plots vielen er enkele tl-lampen naar beneden. Zijn ze bij VTM aan een drama ontsnapt?

In een interview met Primo wordt Yanni Bourguignon gevraagd of hij geen leuke bloopers kan vertellen over Familie. Maar al snel neemt het gesprek een volledig andere wending…

Yanni Bourguignon staat vaak op de set met zijn televisiemoeder Sandrine André, maar doordat zij nogal vaak ruzie moeten maken zijn ze zelden op bloopers te betrappen. Hoe komt dat?

“Doordat Sandrine en ik vaak scènes hebben waar we ruziemaken, raken we al snel in een bepaalde concentratie. Daardoor vallen bloopers zelden voor”, legt Yanni Bourguignon uit in Primo. “Je zou bijna ergens tegenaan moeten lopen om er eentje te veroorzaken.” En dan geeft de Familie-acteur een onschuldig voorbeeldje…

“Zo ben ik bijvoorbeeld eens tegen een vuilnisbak aangelopen, en dat heb ik wel gevoeld.” Maar de acteur voegt er ook een heel wat minder onschuldig voorbeeld aan toe. Op het nippertje werd hier een drama vermeden. Wat was er gebeurd?

“In het decor van het ziekenhuis zijn de tl-lampen eens naar beneden gestort”, onthult Yanni Bourguignon in Primo. “Slechts een seconde eerder was ik daar gepasseerd! Dat moment was dus eigenlijk niet grappig. Daarna zijn we naar de productie gestapt en hebben we aangegeven dat we niet meer in dat decor wilden opnemen”, verduidelijkt Yanni Bourguignon hoe hij op het nippertje aan een drama ontsnapte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven