Gloria Monserez ontkent gerucht: “dat is niet wat ik bedoel”

0
Gloria Monserez ontkent gerucht: “dat is niet wat ik bedoel”
Foto: Play4

Gloria Monserez besloot twee jaar geleden sociale media-apps als Instagram en Facebook van haar gsm te verwijderen. Raadt Gloria iedereen aan hetzelfde te doen? 

“Geen commentaren lezen op sociale media en meer focus in de plaats. En dat doet mij echt veel deugd”, klinkt het bij Gloria in Het Laatste Nieuws. Gloria beseft dat ze tegen een verslaving aanschuurde…

“Ik werd letterlijk opgeslorpt door Instagram”, geeft Gloria toe voorafgaand aan ‘De droomfabriek’. “Als die gsm daar lag, moest ik ernaar grijpen om te scrollen. En dan ging er ineens een uur voorbij zonder dat te beseffen. ‘Waarom?’, vroeg ik mezelf dan af.” En dat leidde tot kwalijke gevolgen…

“Mijn lijf en hoofd werden daar moe van”, geeft Gloria toe in Het Laatste Nieuws. “Vandaag heerst er rust in haar hoofd. Ik ben veel meer gefocust, dus ik raad het iedereen aan om offline te gaan.” Toch wil Gloria Monserez één gerucht ontkennen…

“Ik zal nooit oproepen om je gsm buiten te smijten. Dat zou ik zelf ook niet doen”, benadrukt Gloria Monserez in Het Laatste Nieuws. “Ik gebruik hem om het uur te checken, om te bellen en berichtjes te sturen. Maar het doet goed om er even afstand van te nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven