Familie-acteurs missen Gunther Levi : “hij was de enige die dat kon”

0
Familie-acteurs missen Gunther Levi : “hij was de enige die dat kon”
Foto: DPG Media

Gunther Levi kroop jarenlang in de huid van Peter Van den Bossche in Familie. Zijn ontslag zorgde niet alleen voor heel wat beroering bij de kijkers, ook zijn collega’s blijken Gunther nu nog steeds te missen op de set…

Zo vertelt Yanni Bourguignon in Primo een anekdote over Gunther Levi: “Weet je, degene die me vroeger vaak aan het lachen bracht, was Gunther Levi, die Peter Van den Bossche speelde”, steekt Yanni Bourguignon van wal in Primo.

Als geen ander wist Gunther Levi er wat luchtige humor in te steken tijdens de opnames van Familie. Yanni Bourguignon vertelt over een bijzondere gewoonte die zijn voormalige collega had…

“Bij het aftellen ‘3, 2, 1… actie’ kan Gunther op de ‘2’ nog een mop vertellen en zodra de actie begint een doodserieus gezicht trekken”, haalt Yanni Bourguignon in Primo warme herinneringen op aan de samenwerking met Gunther Levi bij Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven