Sabine Hagedoren over haar eerste keer: “ik was toen heel jong”

0
Sabine Hagedoren over haar eerste keer: “ik was toen heel jong”
Foto: VRT

Het is alweer dertig jaar geleden dat Sabine Hagedoren voor het eerst te zien was als weervrouw. Hoe blikt Sabine zelf terug op die periode?

“Die periode is echt voorbijgevlogen. Toen ik eraan begon, had ik nooit gedacht dat het zo’n lange reis zou worden. In mijn hoofd ben ik nog altijd die jongedame van 25”, lacht Sabine Hagedoren in Primo. Wat denkt ze als ze die beelden uit 1993 terugziet?

“Ik ben blij om vast te stellen dat ik ondertussen veel bijgeleerd heb en geëvolueerd ben”, voegt Sabine Hagedoren er met een knipoog aan toe. “Ik was toen heel jong.” En bovendien was het een andere tijd…

“De weerberichten duurden destijds één minuut met een korte round-up op Canvas, nu zijn er de hele dag door op radio en televisie. In het begin was ik niet eens fulltime in dienst, nu wel. Ja, er is veel veranderd in al die jaren”, geeft Sabine Hagedoren toe in het interview met Prima. Ook haar eerste keer herinnert Sabine zich nog levendig…

“Ik kan me dat nog perfect voor de geest halen. Dat was bijna doodgaan, hé”, lacht Sabine Hagedoren als ze in Primo terugdenkt aan haar eerste weerbericht. “Ik was pokkenerveus. Maar eens je dan bezig bent en de eerste twee zinnen zitten goed, ben je vertrokken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven