Hoeveel verdient Aaron Blommaert?

0
Hoeveel verdient Aaron Blommaert?
Foto: VTM

Aaron Blommaert is op korte tijd uitgegroeid tot één van onze populairste BV’s. Acteren, presenteren, zingen,… De jonge artiest doet het allemaal met de nodige flair. Hoeveel verdient een jong talent als Aaron?

“Ik weet natuurlijk niet hoeveel mijn leeftijdsgenoten verdienen, maar ik kan je verzekeren: van muziek maken word je niet rijk”, benadrukt Aaron Blommaert in De Morgen nadat hij ook zijn eigen solocarrière als zanger succesvol lanceerde. Hoeveel staat er op zijn bankrekening?

“Als je mij nu zou vragen welk bedrag er op mijn bankrekening staat, dan kan ik je daar oprecht geen antwoord op geven.” En dan wil Aaron toch één misvatting uit de wereld helpen…

“Ik ben ook nooit naar mijn werk getrokken met het idee: nu ga ik hier eens goed mijn boterham verdienen.” En dan volgt er een opvallende bekentenis van de jonge ster…

“Uiteraard wordt me weleens verteld wanneer er een deal rond is en hoeveel ik daar dan mee zal verdienen. Maar drie uur later ben ik dat alweer vergeten”, lacht Aaron Blommaert in het gesprek met De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven