Problemen voor Amine Boujouh uit Familie: “dit moest veranderen”

0
Problemen voor Amine Boujouh uit Familie: “dit moest veranderen”
Foto: VTM

Amine Boujouh geeft toe dat hij enkele grondige wijzigingen moest doorvoeren in zijn leven sinds hij op de set van Familie staat. Wat was er aan de hand?

De jonge Familie-acteur bleef vaak laat op en dat had zijn gevolgen op de set: “Ik weet ondertussen wel dat slaap belangrijk is om fris op de set te staan. Ik heb me daarom wel een paar dingen opgelegd om sneller de slaap te kunnen vatten.” 

Zo probeert Amine Boujouh zijn schermtijd te beperken kort voor het slapengaan: “Ik scroll niet meer op mijn smartphone in bed en kijk geen tv meer.” Ook muziek zorgde voor problemen…

“Ik heb ook lange tijd naar muziek geluisterd voor het slapengaan. Ik deed mijn oortjes in en kroop in bed met muziek. Op den duur kon ik niet meer slapen zonder muziek, nu heb ik dat afgeleerd.” Amine Boujouh geeft in Billie ook toe dat hij wijzigingen doorvoerde in zijn dieet…

“Ik drink ook geen koffie meer na vijf uur ’s avonds”, voegt Amine Boujouh eraan toe in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Het enige wat ik niet kan laten, is laat eten. Nu ik mijn studiootje aan het renoveren ben en de living een werf is, eet ik ook vaak in bed. Dat is helemaal een slechte gewoonte.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven