Slecht nieuws voor Familie-fans: “ze gaat verdwijnen”

0
Slecht nieuws voor Familie-fans: “ze gaat verdwijnen”
Foto: VTM

Moeten de Familie-kijkers binnenkort afscheid nemen van hun favoriete personage? Er is verrassend nieuws online gekomen over de toekomst van Cyra Gwynth bij Familie. Verdwijnt ‘Yoko’ uit Familie?

Eerder berichtten we reeds dat de Familie-actrice Cyra Gwynth haar appartement in het centrum van Brussel voor enkele maanden zou verhuren. Ondertussen is duidelijk geworden waarom Cyra die beslissing nam…

Naast haar acteerwerk, is Cyra Gwynth ook bezig met muziek en de Familie-actrice is nu naar de Filippijnen vertrokken waar ze nieuwe muziek wil gaan opnemen. En Cyra blijft best wel lang weg…

Cyra Gwynth zou twee maanden lang in het buitenland verblijven, vandaar ook dat ze besloot haar appartement te verhuren. Cyra heeft Filipijnse roots en wil haar familie bezoeken. Maar welke gevolgen heeft dit voor haar rol in Familie?

Een afwezigheid van twee maanden valt niet zomaar te overbruggen bij Familie waar de opnames in volle gang zijn. Wat staat er te gebeuren met haar personage ‘Yoko’? Verdwijnt ook zij tijdelijk naar het buitenland? Of dreigt een definitief afscheid voor de publiekslievelinge van de Familie-kijkers?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven