Unieke samenwerking tussen Camille en The Starlings

0
Unieke samenwerking tussen Camille en The Starlings
Foto: VTM

Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings hebben bijna alle nummers voor de telenovelle ‘Milo’ geschreven. Een unieke samenwerking met zangeres Camille Dhont, al was dat niet voor het eerst…

Al in de openingsscène van de allereerste aflevering zingt Camille als ‘Milo’ met ‘Als ik mezelf verlies’ een nummer van The Starlings. Hoe verliep de samenwerking?

“Camille en de andere acteurs zijn alle nummers bij ons in de studio komen inzingen, heel erg fijn”, getuigen Tom Dice en Kato Callebaut in Het Laatste Nieuws. Kato is enorm onder de indruk van Camille…

“Als Camille voor de micro staat te zingen, is het echt waanzin wat door de boxen klinkt. Zó goed.” Het was evenmin de eerste keer dat The Starlings nummers schreven voor Camille. Vonden ze het niet spijtig dat ze die mooie nummers niet zelf konden zingen?

“Kato en ik staan supergraag op het podium, maar als zo’n kans als deze erbij komt, is dat echt bijzonder fijn”, benadrukt Tom Dice in Het Laatste Nieuws. “Van nul tot eindproduct was ik verantwoordelijk. Behalve voor de soundtrack, die heeft Miguel Wiels gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven