Zware shock voor James Cooke: “ben beginnen huilen”

0
Zware shock voor James Cooke: “ben beginnen huilen”
Foto: VRT

James Cooke blikt in Primo terug op zijn liefdesleven en doet daarbij een opvallende onthulling. Heeft James geworsteld met zijn geaardheid?

“Goh, eigenlijk niet. Het was gewoon zo dat ik verliefd kon worden op een persoon, jongen óf meisje. Ja, ik kon écht verliefd worden op meisjes”, benadrukt James Cooke in Primo. James voegt er zelfs aan toe dat hij meer vrouwelijke liefjes heeft gehad dan mannelijke. Toch begon er één iets duidelijk te worden…

Uiteindelijk merkte James Cooke toch op dat hij zich vooral op lichamelijk vlak anders voelde bij mannen: “Bij vrouwen lukte me dat gewoon niet meer. Toen wist ik dat ik 100% homo was.” En dat leidde tot heel wat tranen…

“Niet dat het zo’n shock voor mij is geweest, maar ik ben toen beginnen huilen uit schrik dat ik nooit papa zou kunnen worden”, geeft James Cooke toe in Primo. Al hakte James toch uiteindelijk een knoop door…

“Ik was amper vijftien toen ik uit de kast kwam en die kinderwens was al sterk aanwezig. Ik heb nog een tijdlang afgewisseld tussen jongens en meisjes, maar rond m’n 23ste heb ik de knoop doorgehakt”, klinkt het bij James Cooke in Primo. Onlangs borgen James en zijn echtgenoot Dorian Liveyns die kinderwens trouwens definitief op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven