Echtgenote Roel Vanderstukken bezorgd: “zal ons huwelijk dit overleven?”

0
Echtgenote Roel Vanderstukken bezorgd: “zal ons huwelijk dit overleven?”
Foto: PhotoNews

Roel Vanderstukken heeft een eigen restaurant geopend. Nochtans was zijn echtgenote Anne-Sophie altijd gekant tegen die keuze van haar man die in het verleden reeds met hartproblemen sukkelde. Waarom is ze nu toch bijgedraaid?

“Omdat mijn plan toen was om iets kleins op te starten en daar zelf in te staan koken, of meer de praktische kant op mij te nemen”, verduidelijkt Roel Vanderstukken in Story. En daar hangen belangrijke gevolgen aan vast…

“Dat betekent dat je om 6 uur ’s morgens de leveranciers ontvangt en pas om 2 uur ’s nachts de deuren weer achter je dichttrekt.” Daar trok de echtgenote van Roel Vanderstukken de lijn. Roel formuleert het als volgt…

“Anne-Sophie vreesde dat we elkaar amper nog zouden zien en dat ons huwelijk dat niet zou overleven”, verwoordt Roel Vanderstukken de grootste vrees van zijn echtgenote. De situatie is nu anders, benadrukt de Familie-acteur.

“Dat is nu absoluut niet het geval. Als ik in de zaak ben, rijd ik om 9 uur ’s avonds al naar huis”, aldus Roel Vanderstukken in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven