Thuis-actrice Lynn Van den Broeck: “ik hou van pikant…”

0
Thuis-actrice Lynn Van den Broeck: “ik hou van pikant…”
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck draagt thuis de koksmuts. In Celebrity MasterChef toonde de Thuis-actrice al dat ze een echte keukenprinses is en Lynn onthult ook wat ze het liefste maakt…

“Vaak zijn het vegetarische gerechten, ik hou enorm van kikkererwten – dat zou ik elke dag kunnen eten -, linzen en curry’s.” Al is er ook iets wat niet snel op tafel zal komen ten huize Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels…

“Aardappelen zal ik niet snel koken”, bekent Lynn Van den Broeck in Story. “Ik ben meer fan van rijst en couscous.” En dan voegt de Thuis-actrice er nog een keukenweetje aan toe…

“En ik werk met veel verschillende kruiden, dus niet enkel peper en zout. Ik heb het graag pikant, de tabasco is nooit ver weg”, aldus Lynn Van den Broeck in Story. Nu we de voorkeur kennen van Lynn, zijn er ook gerechten die ze niet lust?

“Met oesters of andere rauwe zeeproducten maak je me niet meteen blij”, onthult Lynn Van den Broeck in Story. “Maar voor de rest lust ik alles, en vooral: ik eet heel graag. Als ik honger heb en er komt eten, dan doe ik een dansje van blijdschap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven