Jean-Marie Pfaff onderging hartoperatie

0
Jean-Marie Pfaff onderging hartoperatie
Foto: DPG Media

Ondanks zijn leeftijd blijft Jean-Marie Pfaff een actief leven bezig. Al moet de legendarische doelman toegeven dat hij het rustiger aan moet doen sinds zijn hartoperatie…

“Sinds ze vier jaar geleden een buis naar mijn hart hebben gestoken om het bloed goed te laten doorstromen, heb ik niet meer gefietst. Ik werk nog wel in de tuin, maar ik forceer niets”, vertelt de pater familias van de Pfaffs in Het Laatste Nieuws. De operatie heeft nog een ander gevolg…

“Ik ben nog altijd graag bezig, al moet ik toegeven dat ik snel in slaap val als ik ’s avonds terug thuis kom. Dan is mijn pijp uit en moet ik rusten”, geeft Jean-Marie Pfaff toe. Al is het leven van de Pfaffs ondertussen ook grondig veranderd…

“Het is wel anders nu ook de kleinkinderen hun eigen leven leiden. Ze mogen altijd later met hun lief bij ons komen slapen, ze kunnen altijd bij ons terecht”, klinkt het warm bij familieman Jean-Marie Pfaff in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven