Zorgen voor Thuis-acteur Raf Jansen: “neemt hij me dat kwalijk?”

0
Zorgen voor Thuis-acteur Raf Jansen: “neemt hij me dat kwalijk?”
Foto: VRT

Raf Jansen kennen we allemaal als Dieter uit Thuis, maar bij de zwangerschap van zijn vriendin Elke maakt de acteur zich even zorgen…

Uiteindelijk zou Raf slechts eind augustus bij Radio 2 onthullen dat hij en Elke een tweede kindje verwachtten. Tien dagen later zou Jul al ter wereld komen. De acteur legt uit waarom hij zo lang wachtte…

“Dat was eigenlijk heel onnozel”, vertelt Raf Jansen in Story. “Josse (zijn eerste zoontje met Elke, red.) had ik destijds aangekondigd in Switch, en ik vond het niet fair naar Jul toe dat hij niet zo’n mooie aankondiging kreeg.” Raf Jansen maakte zich zorgen…

“Stel dat hij me dat later kwalijk neemt”, vroeg Raf Jansen zich af. “Toen ik te gast was bij Radio2 om te praten over het nieuwe seizoen van Thuis, heb ik het dan maar ineens verteld.” Hoe is het ondertussen gesteld met Jul?

“Het is een baby waar je alleen maar van kan dromen. Hij is gezond, eet goed en vooral: hij geeft ons ’s nachts voldoende nachtrust”, klinkt het bij een trotse papa in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven