Véronique De Kock maakt zich zorgen: “wildvreemden blijken enorm gretig”

0
Véronique De Kock maakt zich zorgen: “wildvreemden blijken enorm gretig”
Foto: VTM

Véronique De Kock werd in 1994 verkozen tot Miss België. Hoe belangrijk is haar uiterlijk geweest in haar leven? Véronique pakt uit met een verrassende uitspraak…

“Eerlijk? Ik ben zelf nooit met mijn uiterlijk bezig geweest”, verrast Véronique De Kock in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al merkt ze wel een opvallende tendens…

“Sinds ik de veertig voorbij ben, krijg ik er heel veel commentaar op”, geeft ‘Véro’ toe in het magazine. “Tja, ik ben geen achttien meer.” En die leeftijd toont zich ook in haar uiterlijk. Véronique De Kock ziet één groot probleem…

“Men wijst me op rimpels, maar wat verwacht men? Als je aan Bo-tox doet, krijg je commentaar. Doe je het niet, dan krijg je daar weer commentaar op.” En dan maakt de voormalige Miss België zich zorgen om een kwalijke tendens in onze maatschappij…

“Elke foto die ik post wordt bekritiseerd. Mij raakt het niet. Maar het valt me op”, geeft Véronique De Kock toe in Nina. “De focus op ons uiterlijk is ongezien.” En dan ziet Véronique één gevaarlijke tendens…

“De toon van de reacties op sociale media is bám, in your face. Ik sta ervan versteld hoe gretig wildvreemden hun zeg willen doen over hoe iemand anders eruitziet”, klinkt de eerlijke analyse van Véronique De Kock in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven