Staf Coppens excuseert zich: “ik voelde me heel schuldig”

0
Staf Coppens excuseert zich: “ik voelde me heel schuldig”
Foto: Peter De Smedt

Staf Coppens besloot om met zijn gezin naar Zweden te verhuizen. Enerzijds om zijn eigen droom na te streven, anderzijds ook om meer tijd met zijn kinderen door te brengen. Maar lukt dat ook?

“In de winter zeker, maar in de zomer is het altijd heel druk op de camping. De eerste twee zomers hier was ik er amper voor hen, ik voelde me dan ook enorm schuldig”, geeft Staf Coppens toe in Story. Maar de laatste zomer verliep anders…

“Afgelopen zomer was alles meer in evenwicht. We zijn hier allemaal heel gelukkig en willen nooit meer weg uit Zweden”, klinkt het enthousiast bij Staf Coppens die Beau en Nora ondertussen ook zag opgroeien tot tieners. En dat leidt wel eens tot ergernissen…

“Beau en Nora zijn twee heel onzekere kinderen en dat is soms wel vermoeiend”, geeft Staf Coppens toe in Story. En dan kan hij als ouder maar één ding doen…

“We proberen hier thuis ook wel een plek te creëren waar ze alles mogen zeggen, en hun bezorgdheden op tafel mogen gooien. Ze moeten niets opkroppen. We praten heel veel”, benadrukt Staf Coppens in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven