Paniek bij Lynn Van den Broeck: “alsof er een bom ontploft is”

0
Paniek bij Lynn Van den Broeck: “alsof er een bom ontploft is”
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck houdt van koken: “Ik kook ontzettend graag”, geeft de Thuis-actrice toe in Story. Al moet Lynn één ding toegeven…

“Veel mensen vinden het een noodzakelijk kwaad, maar voor mij is het pure ontspanning”, klinkt het bij de partner van Mathias Vergels in Primo. “Zelfs na een drukke werkdag.” Lynn omschrijft het als volgt…

“Ik duik dan met veel plezier meteen mijn keuken in om iets lekkers klaar te maken. Dat helpt me om mijn dag te verwerken en even aan niets anders te moeten denken.” Maar wat voor soort kok is Lynn Van den Broeck?

“Ik ben echt een vuile kok en laat alles rondslingeren. Het lijkt dan alsof er een bom ontploft­ is in de keuken”, lacht Lynn Van den Broeck in Story. Eén iets is ver te zoeken als Lynn de koksmuts draagt…

“Orde en structuur zijn zoek als ik eten maak, ook al ben ik normaal heel perfectionistisch en gestructureerd. Maar tijdens het koken laat ik me volledig gaan”, bekent Thuis-actrice Lynn Van den Broeck in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven