Kristel Verbeke: “ik was amper 12 jaar oud”

0
Kristel Verbeke: “ik was amper 12 jaar oud”
VRT - Wim Van de Genachte

Kristel Verbeke presenteert samen met Kamal Kharmach het VRT-programma ‘Geld Gezocht’ waarin ze gezinnen helpen hun budget te beheren. Ook Kristel zelf groeide op in armoede en vertelt een schrijnend verhaal…

“Ik was twaalf, mijn ouders waren net gescheiden en ik bleef bij m’n vader wonen”, steekt de voormalige K3-zangeres van wal in Dag Allemaal. Kristel was zich al op die jonge leeftijd bewust van de geldproblemen…

“Je hebt dat snel door, hoor. Als de huisbaas aan de deur staat om 10.000 frank achterstallige huur op te halen en net dan heb je de schoolrekening meegekregen… Die durf je dan niet meer af te geven”, vertelt Kristel in Dag Allemaal. Daarom ligt dit programma haar zo nauw aan het hart. Kristel formuleert het als volgt…

Kristel en Kamal herkennen als ervaringsdeskundigen de valkuilen waarmee mensen met geldzorgen geconfronteerd worden. De voormalige K3-zangeres wil één iets vermijden…

“Daarom is het fijn dat wij met onze ervaring anderen kunnen ondersteunen en hoop geven, zonder belerend met het vingertje te zwaaien”, benadrukt Kristel Verbeke in Dag Allemaal. “Wij wéten dat het niet makkelijk is, maar we willen tonen: zo kan het ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven