Zorgen voor Gert Verhulst: “dat wil ik niet meer”

0
Zorgen voor Gert Verhulst: “dat wil ik niet meer”
Foto: Photo News

Hoe zal Gert Verhulst zijn oude dag doorbrengen? Samen oud worden met Ellen en omringd door kleinkinderen? Eén iets weet Gert nu al…

Een extra buitenverblijf komt er niet, onthult Gert in Het Laatste Nieuws. “Nee, dat gaan we niet doen.” De reden is duidelijk…

“Iedereen die een verblijf in het buitenland heeft, zal beamen dat dat gepaard gaat met wat zorgen. Er is altijd wel wat te doen en als je er niet bent, hoop je dat er niets gebeurt met het huis.” En dan wil de Studio 100 plaats er nog één van zijn nuchtere uitspraken aan toevoegen…

“Ik heb trouwens ook helemaal geen andere plek in gedachten, je kan ook maar op één plaats tegelijk zijn hé”, antwoordt Gert Verhulst in zijn gekende stijl. En dan onthult Gert hoe hij het liefst zijn oude dag zou spenderen…

“Zoals ik nu leef”, benadrukt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Echt, ik heb niets om over te klagen. Ik ben blij dat ik nog werk, maar ik neem ook genoeg tijd voor ons twee. We hebben een perfect uitgebalanceerd leven, ik zie niet in hoe dat nog kan verbeteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven