Pascale Naessens: “Paul vond het heel vervelend als ik dat deed”

0
Pascale Naessens: “Paul vond het heel vervelend als ik dat deed”
Foto: DPG Media

Pascale Naessens en Paul Jambers zijn nog steeds een echt powerkoppel in de Vlaamse showbizz, maar toch was er één iets wat Paul maar vervelend vond aan zijn echtgenote…

Pascale Naessens ziet ook wel hoe de tand des tijds invloed begint te hebben op haar lichaam: “Absoluut. Ik zie ze letterlijk meer verrimpelen”, verwijst Pascale Naessens in Billie naar haar handen waarmee ze zo graag aan de slag gaat. In de aarden wroeten voor eigen groenten te kweken of in de klei wroeten voor haar keramiek.

“Bij handen vind ik dat niet erg. Je ziet er het leven in. En dat mag. In mijn gezicht zou ik het erger vinden. Als er daar een rimpel bijkomt, denk ik: oei!” lacht Pascale Naessens in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. En dan voegt Pascale er een opvallend weetje aan toe…

“Ik ben ook heel tactiel. Ik voel overal aan. Tot vervelens toe”, geeft Pascale Naessens toe in Billie. De reactie van Paul Jambers spreekt boekdelen…

“Dat Paul me zegt: Blijf daar toch van af!” lacht Pascale Naessens in Billie. “Mijn handen zijn enorm belangrijk voor mij. Ik zou het verschrikkelijk vinden mocht er iets mee gebeuren. Ik heb er nooit zo bij stilgestaan hoe belangrijk ze voor me zijn”, aldus Pascale Naessens in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Ik moet ze koesteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven