Véronique De Kock doet verrassende uitspraak: “dat zie ik als ik in de spiegel kijk”

0
Véronique De Kock doet verrassende uitspraak: “dat zie ik als ik in de spiegel kijk”
De Buurtpolitie VIPS; Seizoen 1, Aflevering 1 op maandag 10 januari 2022 bij VTM. Op de foto: Véronique De Kock

Hoe ziet Véronique De Kock zichzelf als ze in de spiegel kijkt? De voormalige Miss België doet daarover een verrassende uitspraak…

Als ze zichzelf vergelijkt met de persoon die ze was in 1994 toen ze gekroond werd tot ‘de mooiste vrouw van het land’, dan ziet Véronique De Kock nu vooral een vrouw die veel meer nadenkt over alles. Véronique trekt een opvallende vergelijking…

“Ik zat vroeger op een sneltrein, na het Miss België-verhaal”, verduidelijkt Véronique De Kock in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. “Van het ene tv-programma naar het andere ging ik.” Maar nu is alles anders…

“Mijn laatste productie voor televisie dateert van tien jaar geleden, en de jobs die ik nu heb – mijn kledingwinkel, mijn presentaties, shoots – zijn leuk”, benadrukt Véronique De Kock in Nina. Maar diep vanbinnen ziet ze iets heel anders wanneer ze in de spiegel kijkt…

“Mijn allermooiste job is die van mama zijn. Dus wie ik in die spiegel zie? Een mama”, klinkt het mooie antwoord van Véronique De Kock in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven