Pascale Naessens onthult intiem geheim: “dan komt mijn oerinstinct naar boven”

0
Pascale Naessens onthult intiem geheim: “dan komt mijn oerinstinct naar boven”
Foto: DPG Media

Pascale Naessens houdt van gezonde voeding én van keramiek. Al zal Paul Jambers ongetwijfeld de grootste plaats in haar hart innemen. Pascale doet nu een opvallende onthulling…

Pascale Naessens onthult in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad, welk verschil ze ervaart tussen intellectuele arbeid en handenarbeid, met andere woorden: het schrijven van haar boeken en het werken met klei om keramiek te maken. Pascale formuleert het als volgt…

“Als ik schrijf, zit ik vooral in mijn hoofd”, vertelt de echtgenote van Paul Jambers in Billie. “Dan moet ik er ook echt mijn hoofd bijhouden. Anders komt het niet goed.” Pascale wil één verschil duidelijk maken…

“Schrijf ik een boek, dan kan ik zo lang doorwerken dat mijn hoofd er pijn van doet. Bij keramiek draait het echt om de handen. Om de flow, de creativiteit.” Pascale onthult de reden waarom ze zo graag met klei aan de slag gaat…

“Het is ook de reden waarom ik het zo graag doe. Je zit met je handen in het water, in de aarde, en je speelt met vuur. Zoals bij rookstook, een oude techniek om keramiek te kleuren. Dan komt er echt een oerinstinct naar boven”, onthult Pascale Naessens in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven