“Klaasje van K3 is giftig en doortrapt”

0
“Klaasje van K3 is giftig en doortrapt”
Foto: Photo News

Wat is er aan de hand met Klaasje Meijer? Bij K3 had ze dat onschuldige imago van de Studio 100-meidengroep, maar nu lijkt ze wel héél hard haar best te doen om van dat imago van ‘lief meisje’ af te geraken…

Eerder dook ze al op als de ‘giftige Schorpioen’ in ‘The Masked Singer’ en nu zien we haar aan het werk als doortrapte verrader in het gelijknamige VTM-programma, ‘De Verraders’. Is dat een bewuste keuze?

“Ik doe daar niet heel hard mijn best voor”, benadrukt Klaasje Meijer in Dag Allemaal. “Het komt gewoon op mijn pad.” Klaasje formuleert het als volgt…

“Blijkbaar vinden de programmamakers het altijd interessanter – of leuker (lachje) – om mij in de tegenovergestelde rol, die van de slechterik, neer te zetten”, onthult Klaasje in Dag Allemaal. Al wil Klaasje één iets benadrukken…

“Het is aan de kijker om te bepalen of dat lukt of niet. Ik vond het zelf een interessante uitdaging en wist van tevoren niet welke rol ik toebedeeld zou krijgen”, benadrukt Klaasje Meijer in Dag Allemaal over haar rol in ‘De Verraders’ op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven