Sven Ornelis ontsnapt aan drama: “ik was woedend”

0
Sven Ornelis ontsnapt aan drama: “ik was woedend”
Foto: Joe

Sven Ornelis ontsnapte in zijn tienerjaren aan een drama toen hij bijna een jeugddroom in vervulling zag gaan. Hoe konden hoop en wanhoop zo dicht bij elkaar liggen?

“Toen ik een tiener was, wilde ik een boek schrijven”, lezen we in Dag Allemaal een uitspraak van de radiopresentator. Maar daar liep het bijna fout…

“De uitgeverij schoof ’n schrijver naar voren die mij zou helpen om dat boek te maken”, lezen we het verhaal van Sven Ornelis in Dag Allemaal. “Hij nodigde mij uit om ’n weekend bij hem te komen logeren om er samen aan te werken.” Wat vonden zijn ouders van dat opmerkelijke voorstel?

“Ik was 15, en mijn ouders verboden mij om te gaan logeren bij ’n man die ze niet kenden en die bovendien drie keer ouder was dan ik.” Sven Ornelis geeft toe dat hij woedend was door het verbod van zijn ouders. Maar later kwam een pijnlijke waarheid naar boven…

“Een paar jaar later werd hij zwaar veroordeeld voor pe-dofilie en misbruik van jonge jongens, toen was ik mijn ouders dankbaar dat ze me daarvoor hadden behoed”, klinkt het bij Sven Ornelis in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven